english

Korisnički login

pharmanova epruvete

Pharmanova je moderna, dobro organizovana privatna farmaceutska kompanija koja posluje u oblasti razvoja, proizvodnje i prodaje:

  • Herbalnih lekova
  • Medicinskih sredstava
  • Dijetetskih proizvoda
  • Kozmetičkih proizvoda

Pharmanova Tehničke Operacije kroz svoje službe Proizvodnje, Kontrole kvaliteta, Obezbeđenja kvaliteta, Razvoja i registracija, Održavanja i inženjeringa, Upravljanja materijalima osiguravaju proizvodnju i kontrolu svojih proizvoda tako da oni u potpunosti zadovoljavaju potrebe korisnika i da su usaglašeni sa regulatornim zahtevima i registracionom dokumentacijom.

Ciljevi i standardi obezbeđenja kvaliteta su u potpunoj saglasnosti sa zahtevima domaće regulative, EU GMP i standardima zemalja u koje se naši proizvodi izvoze. Aktivno učestvujemo u implementaciji ISO 9000:2001 i HACCP standarda upravljanja kvalitetom. Suštinska karakteristika našeg poslovanja je kontinuirano usavršavanje kvaliteta proizvodnje i proizvoda.Naši proizvodi su efikasni, kvalitetni, bezbedni i prepoznatljivi.

Posvećen tim stručnjaka Razvoja se bavi stalnim praćenjem novih trendova u farmaciji kako bi što efikasnije izašao u susret dinamičnim potrebama rastućeg tržišta.

Laboratorija Kontrole kvaliteta Pharmanove se nalazi u prostoru opremljenom savremenim analitičkim instrumentima, u kojoj stručno osoblje vrši kvalitativnu, kvantitativnu i mikrobiološku analizu ulaznih materijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda, a u skladu sa cGLP i zakonskim propisima.

Vesti

Život je naša velika inspiracija

Pharmanova je 2006.godine proslavila 15 godina uspešnog rada. Tim povodom kompanija je dobila novi vizuelni identitet, a ključnu pomoć u tome dao nam je pridruženi član našeg kreativnog tima, G.Karim Rašid.

Dizajn, a ne strategija, pokreće stast u ljudima

Magija koja stoji iza boljeg dizajna i poslovanja je uvođenje promena. Dobar lek više ne mora da bude gorkog ukusa, on mora da bude dopadljiv, ukusan i lepo upakovan.
zdravi baner